25 juni 2012

Regn

Jag sitter på Fricks cafe i Rättvik och dricker kaffe väldigt långsamt i nån fåfäng förhoppning om att regnet ska avta under tiden. Enligt Facebook regnar det i hela landet så jag borde inse att det inte är en lokal skur, men jag tänker vänta en halvtimme till ändå. Idag är jag extra tacksam för lånade regntäta väskor och regnjacka. Fantastiska grejer!

6 kommentarer:

  1. Kollade på kartan. Och ja, jag visste inte vart Mora låg. Du har verkligen cyklat sjuuuukt långt. Mer än halva rutten tycks det. Förresten, ska vi kitta ett cykelställ till Småland och packa in dig och cykel upp till Sthlm sen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visste inte heller var Mora låg innan! Snart halva rutten tror jag, om typ två dagar. Det verkar som om jag faktiskt kommer klara det här! Mormor tar med sig en cykelhållare till Stockholm som jag tänkte att Martina och Benjamin ska ta med sig på en bil som de ska hyra (de vet inte om detta än) och komma och hämta mig i Småland. Jag har också planer på att alldeles snart berätta för andra folk att de ska komma och möta mig i Småland. De måste då förstås skaffa en bil, vilja och ha tid. Vill i alla fall att ni (du och Em och Jocke om hon kan) ska komma! Hänga i Smålandshus = fett!

      Radera
    2. Klart vi kommer! Fett = Så jävla bra!

      Radera
  2. Jag antar att du har boende ordnat i Mora. Annars bor morsan några mil därifrån om det skulle behövas?

    SvaraRadera