9 juni 2012

It's official

Nu har jag outat det här på Facebook. Prestationsångest x1000.

8 juni 2012

Min hjälm


Jag kommer sakna den. Den är 100 år gammal och antagligen inte en cykelhjälm. Jag funderade på om hajmotivet kompenserade för det men kom alltså fram till att jag måste köpa en ny. Som en bekant sa en gång "det finns inget tufft med hjärnskador".

Ingen återvändo

För två veckor sedan hände det nånting som gjorde att jag avblåste den här cyklingen. Nu har jag till slut bestämt mig för att genomföra den ändå. På tisdag gäller det. Flyget är bokat. Första nattens sovplats bekräftad. Cykeln är färdiglagad och snart ska jag gå ut med detta på Facebook.

Jag tappade två veckors planering så nu har jag ganska mycket att göra innan avresan. Jag har söndag kväll och måndag på mig att köpa cykelhandskar, keps, cykelpump, eventuellt bättre cykellyktor, ett extra mobilbatteri, gelésadel och cykelhjälm. Jag ska dessutom cykla runt och hämta inlånade cykelväskor och en kamera. På måndag förmiddag ska jag hänga på Gamla Stans Cykel (asså jag älskar dem!) för att lära mig byta däck och sånt. Förutom detta ska jag städa min lägenhet, tvätta alla mina kläder och packa inför resan. Det kanske kommer funka!