17 juni 2012

Diagnos tack!

Nån som är läkare eller sjukgymnast eller allmänt bra på kroppsdelar och smärta? Det gör ont på de röda ställena på bilden som föreställer insidan av benet. Det kanske är två helt orelaterade grejer men båda dök upp igår och har blivit värre idag. Låret känns som träningsvärk, fast på ett väldans smalt område. I foten känns det inte som träningsvärk utan mer som en nerv (eller sena eller vad man nu kan ha i kroppen som inte är muskler) som typ gör ont.

5 kommentarer:

  1. Hej Sarah, du borde kanske ta det litet lugnare. Nya muskelgrupper engageras. Det du ritat i underbenet kan vara en "bakre benhinneinflammation", men kanske också en tibialis posterior-tendinit. Jag är ingen expert på detta, men i princip skall man vara försiktig med de rörelser som gör ont, annars är det ju risk att det blir värre. John kan mer om detta, men du borde höra med någon som vet ordentligt. Framför allt om det skulle vara så att de här smärtorna tilltar. Vi vill ju att du skall komma välbehållen fram till Svealand.
    Kram Mats

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mats! Smärtan känns mindre idag och jag har hittat rörelser som gör att det inte gör ont alls nästan. Om det blir värre ska jag kolla upp det närmre enligt ditt råd. Jag tänker vara hyfsat behållen på midsommar i alla fall!

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan det vara mens som runnit ner på benet?
      http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Befruktning/Menstruation/

      Radera
    2. Tack kära Em för ditt svar. Jag har visserligen undrat vad det är för rött som rinner ner längs benen varje månad så tack för informationen, men jag tror ändå att Mats har mer rätt i detta fall.

      Radera